Translate

18 Ocak 2010 Pazartesi

Bir "Ahlaksız" Hatırası



SiyahPembeÜçgen İzmir Derneği, genel ahlaka ve ailenin korunmasına aykırı bulunduğu için açılan davayı protesto etmek üzere “genel ahlaksız hatırası” açtı…
İnisiyatif muhabirleri Berkant Çağlar ile Yavuz Cingöz’ün haberi

Kapatılma davası açılan SiyahPembeÜçgen İzmir Derneği, Alsancak’ta açtığı stand ile bilgilendirme yaparken; bir yandan da “genel ahlaksız hatırası” ile genel ahlaka ve ailenin korunmasına aykırı bulunduğu için açılan davayı protesto etti.
SiyahPembeÜçgen İzmir Kapatılamaz İnisiyatifi gönüllüleri, hazırladıkları “genel ahlaksız hatırası” yazılı panonun önünde destekleyenlerin protestosunu da ölümsüzleştirdi. Açılan davaya yönelik tepkilerini imza foyunu imzalayarak gösteren destekçilere dava ile ilgili bilgi verilirken, LGBTT bireylerin örgütlenme özgürlüğüne ilişkin sorunlar da tartışıldı.
SiyahPembeÜçgen İzmir Kapatılamaz İnisiyatifi, Ege Üniversitesi’ndeki stand çalışması ve sonrasındaki hafta gerçekleştirilen “sessiz eylem”lerden sonra bu hafta da destekçilerini arttırdı, gönüllüler, gelecek haftalarda da çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder