Translate

18 Şubat 2010 Perşembe

Eşcinsel Katilleri İnternette


15 gün önce evinde cesedi bulunan 56 yaşındaki kimya mühendisi Şinasi H.'yi, internetten tanışıp eve çağırdığı Ufuk Y.'nin öldürdüğü ortaya çıktı


Kameradaki Görüntü
Eşi ve oğlu Kanada’da olan kimya mühendisi Şinasi H. (56), 28 Ocak’ta İstanbul Bostancı’daki evinde ölü bulundu. Yatak odasında çıplak halde yatan Şinasi H. sırtından bıçaklanmış ve yüzüne yastık kapatılarak boğulmuştu. Polis apartmanın güvenlik kamerasını inceleyip mühendisin olay günü eve bir gençle girdiğini tespit etti.
Bilgisayar Ortaya Çıkardı
Polis evdeki bilgisayarı inceledi ve Şinasi H.’nin MSN yazışmalarına ulaştı.. İnternetten Ufuk Y.’ye ulaşan bir polis MSN sohbeti sırasında kendini ‘zengin ve yaşlı’ olarak tanıtıp randevu verdi.

5 Bin TL İçin Öldürmüş
Ufuk Y. ‘zengin ve yaşlı’ avı ile buluşmak üzere arkadaşı Hamza B. ile randevuya gelince yakalandı. Katil, Şinasi H.’yi öldürüp evdeki 5 bin TL’yi aldığını itiraf etti. İki arkadaşın internette tuzağa düşürdükleri zengin ve yaşlı eşcinselleri paralarını almak için öldürme planı yaptıkları, koli bandı, ip, bıçak gibi malzemeler edindikleri belirlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder